Mijn naam is  Geja Stuijt

Geboren (1965) en getogen in Bergambacht, na het behalen van mijn VWO diploma op RSG De Drie Waarden (thans Schoonhovens College) ben ik gaan werken op een expertisebureau. Daar heb ik op diverse afdelingen gewerkt, oa planning autoschade en letselschade.

In 1993 ben ik getrouwd met Edwin en na de geboorte van onze zoon in 1995 ben ik volledig thuis gebleven en in 1998 hebben wij nog een dochter gekregen. In die tijd was ik vaak hulpmoeder op school en gaf ik een aantal bejaarden computerles. In 2009 ben ik weer gaan werken bij autobedrijf Terlouw in Bergambacht als receptioniste/adm. medewerkster.

Waarom wilt u de lokale politiek in?

In 2006 zijn wij vanuit de wijk Oost verhuisd naar het centrum van Schoonhoven en vanaf die tijd ben ik ook geïnteresseerd geraakt in de gemeentepolitiek. Na een aantal gesprekken met Pieter Heerens ben ik lid geworden van Gemeente Belang Schoonhoven. Het is fantastisch om in het mooie Schoonhoven te wonen en ik wil dan ook graag mijn steentje bijdragen om de stad nog mooier en leefbaarder te maken voor jong en oud.
Na de gemeenteraadsverkiezingen in 2009 ben ik als commissielid benoemd en hield mij vooral bezig met ruimte, sport en cultuur. In 2013 ben ik na de verhuizing van Bart Deege benoemd als raadslid.

Nu na de verkiezingen in november 2014 ben ik weer benoemd als commissielid voor
Gemeente Belang Schoonhoven. En ga mij vooral bezighouden met ruimte, veiligheid en milieu.

Waarom wilt u op de kieslijst van Gemeente Belang?

De korte lijnen in deze partij spreken mij enorm aan. Met een fijne club mensen kunnen wij echt iets betekenen voor de inwoners van Schoonhoven en houden daarbij zeker oog voor alle zaken die in de Krimpenerwaard spelen. Zo vinden wij het belangrijk dat bijv. het toerisme in de Krimpenerwaard de komende jaren groeit en willen daar ook in investeren. En dat wij de inwoners van de Krimpenerwaard een veilige leefomgeving kunnen bieden.

Wat doet u in uw vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag thuis met ons gezin, verbouwen wij onze woning en ga ik graag met vriendinnen naar een museum, expositie of op stedenbezoek. Ik hou erg van lezen en   wandel graag in Schoonhoven en langs de Lek en geniet van de wisselende seizoenen.